Autentificare | Creare cont | Contacti-ne
 
 
Diverse     Bibliofilie     Orologerie     Bijuterii     Argint     Sticla     Sculptura     Pictura     Icoane     Covoare     Mobilier    

 
Catalin Magdalinis
 
Pe FanArt sunt expuse
9 lucrari de
Catalin Magdalinis.
 
 

Auto-prezentare

Biografie

 

   Este absolvent al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti, sectia Grafica / Gravura / Desen animat, clasa prof. Ioan Doru Vladoiu si Crina Calinescu, si a Colegiului Universitar Waldorf, sectia Pedagogie / Arte Plastice (cu diploma de licenta la Universitatea de stat din Bucuresti). Studiaza intensiv timp de 2 ani desenul si tehnica gravurii pe lemn cu artistul vizual Silviu Baias. Actualmente, student la UNARTE Bucuresti, sectia Pictura.

   Din anul 1996 pana in 2003, colaboreaza cu Casa de Moda Janine ca desenator si ilustrator de moda, departamentul Creatie, realizand toate desfasuratoarele grafice ale prezentarilor J6 (1997), pana la J10 (2000).

Prin aceeasi casa de moda colaboreaza cu Teatrul National din Bucuresti, realizand ilustratiile la caietul-program al piesei Jocul de-a Shakespeare, in regia si coregrafia lui Ioan Tugearu (1997), Asteptand la arlechin, de Noel Camard, regia Ion Cojar (2001), O scrisoare pierduta (2002).

   Are colaborari si ca profesor de Optionale, desen/pictura/modelaj la diverse gradinite de stat si particulare din Bucuresti.

   Din anul 2009 incepe o colaborare cu editura Exigent, ca ilustrator carti de povesti, semnand ilustratiile la Povesti de Charles Perrault, Sinonime, omonime si antonime prinse in rime, de N. Tache, Alfabetul cu Surprize de N. Tache, Ghicitori de N. Tache.

   Lucreaza in paralel si cu editura Unicart, pentru o colectie de carti de colorat si mascota editurii.

   Deasemenea, colaboreaza cu galerii de arta, cum ar fi Galeria de pe Chei si Elite Prof Art Gallery, participand cu diverse lucrari in expozitii de grup.

Expozitii

 

   Iubirea in cuplu, expozitie de grup – Galeria de pe Chei, sediu, iunie 2012
   Emotie de toamna, expozitie de grup – Elite Prof Art Gallery, octombrie 2012, locatie Home Cafe
   Fragmente de Iubire in Templul Nemuririi, expozitie de grup – Galeria de pe Chei, noiembrie 2012, locatie Muzeul memorial Hasdeu, Campina
   Salonul de toamna, expozitie de grup - Elite Prof Art Gallery, noiembrie 2012, locatie World Trade Center, Hotel Pullman
   Culorile Sarbatorilor, expozitie de grup, - Elite Prof Art Gallery, decembrie 2012, locatie WTC, Hotel Pullman
   Fascinatia Ochiului treaz, expozitie de grup, proiect arte vizuale - Galeria de pe Chei, martie 2013, locatie Muzeul memorial Hasdeu, Campina

   Grafica in arta romaneasca, expozitie de grup - Elite Prof Art Gallery, mai 2013

   Femeia in arta romaneasca, expozitie de grup - Elite Prof Art Gallery, iunie 2013

   Expozitia peisajelor, expozitie de grup - Elite Prof Art Gallery, august 2013

 
   
   
 

Michaela Nica Crăciun-album autobiografic

Echilibru si armonie in opera Michaelei Craciun

Mariana Pogonici - Scene de viata

Viorel Hutu si arta mozaiculuI

Daniel Craciun si meditatiile sale asupra vietii

Iluminarile traumei sau "Poveste din pestera cu soare"

Mai multe...      
 © Copyright 2004 Abc Soft Bucuresti srl. Site-ul este in constructie.