Autentificare | Creare cont | Contacti-ne
 
 
Diverse     Bibliofilie     Orologerie     Bijuterii     Argint     Sticla     Sculptura     Pictura     Icoane     Covoare     Mobilier    

 
Neluta Staicut
 
Pe FanArt sunt expuse
27 lucrari de
Neluta Staicut.
 
 

Auto-prezentare

Ce pot spune despre abilitatea mea artistică???

 

Doar că în școala generală am câștigat primul meu premiu pe țară, pentru un desen făcut pentru ora de desen..nu pentru un concurs!!!

Atunci doamna profesoară mi-a spus prima oară că am un talent înăscut de a ma exprima în artă!

Numai că tatăl meu nu era de acord cu această latură artistică a mea...și a facut tot ce a depins de el să nu merg pe acest drum!!!

Timpul a trecut...că asta este treaba lui să treacă, însă focul meu interior se întețea permanent și simțeam că este cazul să fac ceva și pentru mine însămi.

Astfel că Universul sau Dumnezeu au făcut astfel ca în anul 2011, la mine la serviciu să se facă diverse cursuri, printre care și de pictură.

M-am înscris cu convingerea fermă că venit vremea să îmi las creativitatea să se joace cum va ști ea mai bine.

Iar de atunci pe langă multe alte lucruri, ma joc...serios pe pânza de pictură, dăruind semenilor mei varianta mea cea mai bună a creației mele artistice!!!

Pictez...așa cum vreau eu...cum simt și cum consider necesar...nu cred în tehnici, cutume și reguli...în artă și în scris...cred ca fiecare are dreptul să se exprime așa cum simte el...cu sufletul său!!!

De aceea lucrările mele nu sunt trase la indigoul aceluiaș stil... fiind diferite, fiind unice si chiar utile, prin materialele folosite, dar mai ales prin conceptele care mă conduc către fiecare în parte!!!

Biografie

Expozitii

https://www.youtube.com/watch?v=Chs1Ffd2rno&t=8s

 
   
   
 

Echilibru si armonie in opera Michaelei Craciun

Mariana Pogonici - Scene de viata

Viorel Hutu si arta mozaiculuI

Daniel Craciun si meditatiile sale asupra vietii

Iluminarile traumei sau "Poveste din pestera cu soare"

Mai multe...      
 © Copyright 2004 Abc Soft Bucuresti srl. Site-ul este in constructie.